Aanbod losse materialen

Bij de sloop van kasopstanden en komplete kwekerijen komen veel materialen vrij . Veel hiervan verdwijnt in de recycling in de breedste zin van het woord . Mooie materialen uit de inventaris zoals ketels , karren , kasten , machines e.d. bieden wij regelmatig te koop aan . Ook vele soorten staalprofielen , glas , buis en kunststof platen worden door ons aangeboden  .                                       Neem vooral een kijkje in het aanbod , misschien staat erbij wat u zoekt .

 

kassenverkoop

Regelmatig komt het voor dat wij een moderne kas demonteren . Wij kunnen naar wens een kas aanbieden uit ons ruime aanbod . Deze zijn vaak nog in gebouwde staat te bewonderen . Elk gewenst type kas kunnen wij leveren van 3 tot 5m. hoog en elk gewenst type tralie 6.4m. /9.6m. / 12.8m. . Onze doelstelling is om kassen te leveren , maar indien u ook graag wilt dat deze gebouwd wordt , kunnen wij dat uiteraard voor u verzorgen .

 

Bedrijfsruimtes

U bent bij ons op het goede adres om uw bedrijfsruimte te renoveren , slopen of vernieuwen . Voor komplete sloop van de opstanden en de betonvloeren/fundaties kunnen wij u een scherpe offerte aanbieden . Indien u het asbest op uw loods wil saneren en vervangen voor sandwichpanelen , hebben wij voor u verschillende toepassingen en oplossingen te bieden . Vraag vrijblijvend naar een offerte .

Tevens leveren wij ook kompleet nieuwe loodsen die voldoen aan de allerlaatste eisen voor brandveiligheid en weersinvloeden.

Asbest saneren

Arend & Arend ontzorgt u bij asbestsaneringswerken . Regelmatig saneren wij asbestdaken , ketels en schoorstenen volgens de laatst geldende normen en eisen . Indien wij een asbestdak saneren , komt het regelmatig voor dat wij direkt een sandwich dak monteren in ieder gewenste kleur . Wanneer u interesse heeft in een nieuw dak , neem gerust contact op .

Kassensloop

Hoogkieper

Wij zijn een zeer gewaardeerd sloopteam met een jarenlange ervaring in het slopen van kassen , serres , loodsen en alles wat hier nog meer mee te maken heeft . Wij slopen snel,met deskundig eigen personeel  en met een uitgebreid machinepark uw kasopstanden  . Het resultaat mag er dan ook zijn .  Als wij opleveren heeft u een schoon stuk land , vrij van glas , beton en alles wat met de kas te maken heeft gehad .  Wij laten niets achter , behalve een lachende tevreden klant ! Ook interesse om uw kas te laten slopen door Arend & Arend , mail dan vrijblijvend voor een scherpe offerte .